ONZE KEUZE VOOR DOTNETNUKE (DNN) CMS

Wij hebben gekozen voor DNN (voorheen DotNetNuke) omdat wij niet geloven in eiland ontwikkeling. Sterker nog, wij vinden deze ontwikkeling zelfs ongewenst omdat de continuïteit hiermee niet gewaarborgd wordt. Jaarlijks jaar verdwijnen er ongeveer 1000 huisontwikkelde CMS (Content Management Systems) systemen door bedrijven die er mee stoppen of worden gedwongen te stoppen. DNN is één van de grootste CMS Systemen ter wereld en staat al jaren aan de top als het gaat om veiligheid en mogelijkheden. Sitewriter heeft uitstekende kennis van DNN & online webshops met Omnikassa.


 
Veel van onze websites en online shops maken wij met behulp van DNN. Ook kunnen wij u helpen bij het ontwerp van een DNN skin. Tevens bieden wij een select aantal modules voor DNN. Alleen de allerbeste modules hebben wij voor u geselecteerd.
Voor ons module overzicht kijkt u op de pagina DNN modules.

Naast DNN zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van online shops in Nopcommerce. Nopcommerce is een van de beste webshops als het om SEO (vindbaarheid) aankomt. Daarnaast is het gebruiksgemak van Nopcommerce erg groot en kunt u artikelen gemakkelijk importeren met behulp van Excell. De grootste webshop op het gebied van motorfietsen is door ons gemaakt met behulp van Nopcommerce.

 

 

 


Voorbeelden

 

Technieken

Wij zijn gespecialiseerd in

Nopcommerce
DotNetNuke

Divi (Wordpress) DIVI Specialist
  

Sponsering

WIj dragen sport een warm hart toe wij sponseren:

Boksclub apeldoorn abcc
Tandemverhuur Apeldoorn

Adres gegevens

 

Sitewriter webdesign Apeldoorn
Beeklustweg 6
7335 JD Apeldoorn
Telefoon nummer: 06 53967236
E-mail ades info@sitewriter.nl
BTW ID NL001299321B19
KVK 08080513

 

Onze algemene voorwaarden zijn gewijzigd per 1-1 2020. deze wijzigingen hebben betrekking op privacy.
U kun deze na lezen op pagina:

Algemene en leveringsvoorwaarden