ONZE KEUZE VOOR DOTNETNUKE (DNN) CMS

Wij hebben gekozen voor DNN (voorheen DotNetNuke) omdat wij niet geloven in eiland ontwikkeling. Sterker nog, wij vinden deze ontwikkeling zelfs ongewenst omdat de continuïteit hiermee niet gewaarborgd wordt. Jaarlijks jaar verdwijnen er ongeveer 1000 huisontwikkelde CMS (Content Management Systems) systemen door bedrijven die er mee stoppen of worden gedwongen te stoppen. DNN is één van de grootste CMS Systemen ter wereld en staat al jaren aan de top als het gaat om veiligheid en mogelijkheden. Sitewriter heeft uitstekende kennis van DNN & online webshops met Omnikassa.


 
Veel van onze websites en online shops maken wij met behulp van DNN. Ook kunnen wij u helpen bij het ontwerp van een DNN skin. Tevens bieden wij een select aantal modules voor DNN. Alleen de allerbeste modules hebben wij voor u geselecteerd.
Voor ons module overzicht kijkt u op de pagina DNN modules.

Naast DNN zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van online shops in Nopcommerce. Nopcommerce is een van de beste webshops als het om SEO (vindbaarheid) aankomt. Daarnaast is het gebruiksgemak van Nopcommerce erg groot en kunt u artikelen gemakkelijk importeren met behulp van Excell. De grootste webshop op het gebied van motorfietsen is door ons gemaakt met behulp van Nopcommerce.

 

 

 


Voorbeelden

Technieken

Wij vertrouwen op 
  

  

Adres gegevens

Sitewriter webdesign Apeldoorn
Beeklustweg 6
7335 JD Apeldoorn
Telefoon nummer: 055-5403640
E-mail ades info@sitewriter.nl
Algemene en leveringsvoorwaarden