WERKWIJZE SITEWRITER WEBDESIGN APELDOORN

Kennismaking
Wij willen onze klanten graag persoonlijk leren kennen en daarom starten we meestal met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hiervoor komen we het liefst naar u toe zodat we kennis kunnen maken met u, uw bedrijf en uw bedrijfscultuur en bespreken we wat uw wensen en doelstellingen zijn. Samen bekijken we wat de beste oplossing voor u is.
 

Offerte
Nadat we een goed beeld hebben gekregen van wat in uw situatie de beste oplossing is, sturen we u een offerte die geheel is toegespitst op uw wensen en doelstellingen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en u bent niets verplicht. Wij offreren u altijd een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf dus! Nadat we gezamenlijk de offerte hebben doorgesproken kunt u ons de opdracht gunnen.
 

Grafisch concept
De lay-out van uw website ontwerpen wij geheel naar uw wensen. Ook uw huisstijl kunnen we moeiteloos in het ontwerp meenemen.Gedurende het ontwerpproces blijven we regelmatig onze vorderingen met u doorspreken.
Uw foto’s en teksten worden door ons in het ontwerp meegenomen.
Ook kunnen we social-media integreren in uw website. Hiervoor gebruiken we onze unieke nieuwsmodule, die wordt gekoppeld aan uw Facebook of Twitter account.
 

Oplevering
De website wordt door ons pas aan u opgeleverd als ú hierover tevreden bent. Wij zetten uw website live in onze Cloud omgeving die optimaal is ingericht voor DotNetNuke websites.
  

Service
Sitewriter zal uw website niet alleen ‘kaal’ hosten, wij voorzien uw website ook van alle technische updates die nodig zijn om deze veilig en up-to-date te houden. Elke nacht maken wij een backup van uw website en bijbehorende database zodat we in het geval van een onvoorziene storing snel kunnen reageren en uw website weer kunnen herstellen. In uw service contract zit standaard 30 minuten update en beheer per maand. Heeft u een keer hulp nodig dan is dat geen probleem want een telefoontje of e-mail bericht is voldoende. Dit is onze persoonlijke service waar we trots op zijn.

Voorbeelden

 

Technieken

Wij zijn gespecialiseerd in

Nopcommerce
DotNetNuke

Divi (Wordpress) DIVI Specialist
  

Sponsering

WIj dragen sport een warm hart toe wij sponseren:

Boksclub apeldoorn abcc
Tandemverhuur Apeldoorn

Adres gegevens

 

Sitewriter webdesign Apeldoorn
Beeklustweg 6
7335 JD Apeldoorn
Telefoon nummer: 06 53967236
E-mail ades info@sitewriter.nl
BTW ID NL001299321B19
KVK 08080513

 

Onze algemene voorwaarden zijn gewijzigd per 1-1 2020. deze wijzigingen hebben betrekking op privacy.
U kun deze na lezen op pagina:

Algemene en leveringsvoorwaarden